Breed rolsteiger 5 meter

Het brede aluminium rolsteiger is handig om te huren voor verschillende klussen. Je staat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een steiger is onmisbaar bij het schilderen op hoogte, onderhouds- werkzaamheden en installatie- werkzaamheden.

De populaire rolsteigers kunnen makkelijk verplaatst worden dankzij de wielen aan de onderkant

De opbouw van het aluminium rolsteiger is eenvoudig en je bouwt het steiger ook makkelijk af

De steigers zijn van het A-merk Custers en voldoen aan de meest recente Europese regelgeving

Exclusief transport, opbouwkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De rolsteigers die je bij ons huurt zijn van het A-merk Custers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit. De brede rolsteigers zijn ideaal om te huren voor bijvoorbeeld schilder-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden. Rolsteigers hebben de mogelijkheid om eenvoudig verplaatst te worden. Dankzij de wielen die onderaan de steiger geplaatst zijn. Ondanks de wielen zijn de rolsteigers erg stabiel. Bovendien kunnen deze gemakkelijk worden uitgebreid naar een grote hoogte. De aluminium rolsteigers zijn flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de geldende Europese regelgeving in alle Europese landen. Want steigers hebben altijd een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3). Bij gelijkmatig verdeeld over het platform. Een platform van 2,5 meter heeft dus een maximale belasting van ruim 275 kg. Bij vrijstaand gebruik van het steiger moeten er 4 uitzetpoten gemonteerd worden, bij gebruik tegen de wand zijn 2 uitzetpoten voldoende. De steigers die je bij ons kunt huren, hebben nog een groot voordeel. Door de grotere wanddikte van de gebruikte buizen zijn er minder kruizen nodig. Hierdoor ontstaat meer vrije werkruimte.

Specificaties

Platform- en vloerhoogte: 530 centimeter
Werkhoogte als je op het steiger staat:  730 centimeter
Belasting: 200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte van een platform:  250 centimeter
Breedte van een platform:  130 centimeter
Soort platform:  Zowel dicht platform als platform met luik verkrijgbaar
Soort frame:  Zowel doorloopframe als dichtframe verkrijgbaar 
Inclusief:  Frames, wielen / poten, platforms (met luik), horizontale en diagonale schoren, safe guard (nieuwste veiligheidsvoorschriften), kantplanken, uitzetpoten en borgclips 

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je het aluminium rolsteiger gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Rolsteiger van 5 meter huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om het steiger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Rolsteiger van 5 meter huren?

Het brede rolsteiger van 5 meter kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad