Breed rolsteiger 5 meter

Het brede aluminium rolsteiger is handig om te huren voor verschillende klussen. Je staat stevig op het steiger maar bent ook wendbaar door de verstelbare wielen. Een steiger is onmisbaar bij het schilderen op hoogte, onderhouds- werkzaamheden en installatie- werkzaamheden.

Prijzen excl. 7% SRR en 21% BTW 

 

1 dag          56,- 

1 week       80,-

4 weken    op aanvraag

Omschrijving

De rolsteigers die je bij ons huurt zijn van het A-merk Custers. Custers staat bekend om de hoogwaardige materialen en de gecertificeerde kwaliteit.

De brede rolsteigers zijn ideaal om te huren voor bijvoorbeeld schilder-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden. Rolsteigers hebben de mogelijkheid om eenvoudig verplaatst te worden. Dankzij de wielen die onderaan de steiger geplaatst zijn.

Ondanks de wielen zijn de rolsteigers erg stabiel. Bovendien kunnen deze gemakkelijk worden uitgebreid naar een grote hoogte. De aluminium rolsteigers zijn flexibel, licht in gewicht en vooral stabiel en veilig.

Naast dat wij zelf onze steigers streng keuren, voldoen de aluminium rolsteigers aan de geldende Europese regelgeving in alle Europese landen. Want steigers hebben altijd een belasting van 200 kg/m2 (klasse 3). Bij gelijkmatig verdeeld over het platform. Een platform van 2,5 meter heeft dus een maximale belasting van ruim 275 kg.

Bij vrijstaand gebruik van het steiger moeten er 4 uitzetpoten gemonteerd worden, bij gebruik tegen de wand zijn 2 uitzetpoten voldoende. De steigers die je bij ons kunt huren, hebben nog een groot voordeel. Door de grotere wanddikte van de gebruikte buizen zijn er minder kruizen nodig. Hierdoor ontstaat meer vrije werkruimte.

Specificaties

Platform-/vloerhoogte:      530 cm
Werkhoogte:                          730 cm
Belasting:                               200 kg/m2 (klasse 3)
Lengte platform:                  250 cm
Breedte platform:                130 cm
Soort platform:                     dicht en met luik 
Soort frame:                          dicht of doorloop

Veelgestelde vragen

Er is een dicht frame of doorloopframe verkrijgbaar. Een dichtframe kun je niet doorheen lopen. Bij een doorloopframe is dit wel het geval. Wat vaak handig is bij steigers die aan elkaar gebouwd zijn.

Het liefst een verharde ondergrond. Zoals bestrating van betonnen platen, (beton)klinkers of betonnen fundering. Maar dicht grind kan ook.

Meegeleverd

Breed rolsteigerset 5 meter:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                excl. BTW     incl. SRR en BTW
Per dag                 € 56,-            € 72,50
Per week             € 80,-             € 103,58

Kijk hier voor meer informatie over borg, prijzen, schade & risico regeling en eventuele kosten voor onderhoud, reparatie, slijtage, schoonmaken, brandstof en transport.

Rolsteiger huren in de buurt

Je kunt de rolsteiger 5 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rolsteiger op te halen. Of laat de steiger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede