Waarom bouwhekken op transportbok?

Bouwhekken transporteren zonder bok is bijna ouderwets te noemen. Zodra een bouwproject voltooid is, moeten de bouwhekken worden gedemonteerd en afgevoerd. Wanneer je ze niet onmiddellijk voor een volgend project of organisatie nodig hebt, moet je ze opslaan. Maar ook voor het transport. Dit is vele malen efficiënter middels het gebruik van een transportbok. Bouwhekken op transportbok lijken op het eerste gezicht onbelangrijk, maar bieden toch tal van voordelen. Je ontdekt ze hier.

Tom van Os (vestigingsmanager in Houten)

“Bouwhekken zijn de meest populaire hekken die wij verhuren. Gelukkig verhuren wij deze de laatste tijd steeds meer met transportbokken. De redenen hiervoor hebben wij voor je uitgeschreven.”

Bouwhekken op bok zijn ruimtebesparend

Niet alleen bij het transport, maar ook bij de opslag van bouwhekken kun je dankzij de transportrekken veel plaats besparen. Alle hekken worden – afhankelijk van het gebruikte frame – netjes verticaal of horizontaal gestapeld. Bovendien kun je ook de frames zelf op elkaar stapelen, zodat u een groot aantal hekken op een kleine oppervlakte kunt transporteren en opslaan.

Bouwhekken op transportbok bieden orde en overzicht

Van wie is welke stapel bouwhekken ook alweer? Zeker met grote evenementen zoals festivals, kom je om in de bouwhekken. Wie het overzicht wil behouden in zijn opslagruimte, zal ongetwijfeld heel blij zijn met de transportsystemen. Netjes op een rij opgeslagen hekken zorgen niet alleen voor een professionele look, maar bieden je ook een duidelijk overzicht op de bouwhekken die jij hebt gehuurd. voorraad. In de frames is plaats voor 25-30 hekken. Op die manier weet u ook snel hoeveel hekken je nog moet verzamelen of op voorraad hebt.

Tijd besparen met bouwhekken op transportbok

Bouwhekken laden en lossen gebeurt met een transportsysteem efficiënter. Aangezien systematisch opgeslagen bouwhekken sneller en eenvoudiger kunnen worden gelost. Alle bouwhekken worden eenvoudig in het transportsysteem gestapeld en met een heftruck wordt het volledige frame opgetild. Op die manier kun je een groot aantal bouwhekken in een korte tijd op de vrachtwagen laden.

Stabiliteit en ladingzekering van bouwhekken

Een stabiele stand van de bouwhekken tijdens het transport is belangrijk om schade te voorkomen. In een geschikt transportsysteem staan alle bouwhekken stabiel en kunnen ze niet schuiven. De overheid voert op de Europese snelwegen controles uit op het vervoer van goederen. Als deze ambtenaren vaststellen dat je in je vrachtwagen bouwhekken vervoert die heen en weer kunnen schuiven, riskeer je niet alleen een boete, maar vorm ook een gevaar voor de andere weggebruikers.

Bouwhekken hebben langere levensduur

Wanneer je de hekken in een frame opslaat en transporteert, vermijd je dat ze beschadigd raken. De heftruck heft het frame op en komt daarbij niet in contact met de bouwhekken. Het frame biedt zodoende meer stabiliteit. Als je geen frame gebruikt, bestaat het risico dat de buizen van de bouwhekken plooien en in het ergste geval aan de zijkanten breken of knikken. De opslag en het transport van hekken in het frame heeft dan ook een grote invloed op de levensduur van de bouwhekken.