Kettingzaag benzine

De benzine kettingzaag is ideaal om te huren voor bijvoorbeeld snoeiwerk in uw tuin. De kettingzaag is uitermate geschikt voor het snoeien of zagen van grotere bomen en struiken.

Krachtige kettingzaag die niet afhankelijk is van een stroompunt

Geschikt voor de zwaardere zaagklussen in de tuin of het bos

Unieke verhouding tussen vermogen en gewicht. Ondanks het grote vermogen weegt de kettingzaag minder dan 5 kg

  • Dag 27,50
  • Week 82,50

Exclusief transport, brandstof en zaagketting

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Een kettingzaag wordt voor verschillende klussen ingezet. Je kunt dan ook voor elke klus een geschikte kettingzaag huren. Voor snoeiwerk en kleine boompjes is een compacte, elektrische kettingzaag handig. En voor het grote werk kan je weer goed met een op benzine werkende kettingzaag aan de slag.

Het grootste verschil tussen een elektrische kettingzaag en een kettingzaag die werkt op benzine, is dat de elektrische kettingzaag lichter is, en mede daardoor wat eenvoudiger in het gebruik en makkelijk te hanteren is. Voor het snoeien van bomen, het zagen van brandhout en andere kleinere klussen is het huren van een elektrische kettingzaag dus ideaal. Een ander voordeel is dat de elektrische kettingzaag minder lawaai maakt! Let op: voor het gebruiken van een elektrische zaag heb je stroomtoevoer nodig, dus als je midden in een bos een boom wilt kappen, dan kun je beter een kettingzaag op benzine huren. Dit soort kettingzagen zijn mobieler en krachtiger, maar zijn wel zwaarder en logger. Wees dus voorzichtig bij het gebruiken van deze krachtigere kettingzaag. Ook kan het geluid hard zijn dat de kettingzaag produceert, draag daarom oorbeschermers. Zo spaar je je oren.

Specificaties

Zaagkettingsteken: .325 “
Cilinderinhoud cm³:  50,2
Vermogen kW/Pk:  3/4,1
Gewicht kg:  4,9
Geluidsvermogenniveau dB(A):  116
Geluidsdrukniveau dB(A):  105
Systeemgewicht kg:  5,85
Trillingsniveau links/rechts m/s²: 3,5/3,5
Vermogensgewicht kg/kW: 1,6
CO2 g/kWh: 705

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de Kettingzaag op benzine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Kettingzaag op Benzine huren?

Het is tevens mogelijk om het gereedschap te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Kettingzaag op Benzine huren?

De Kettingzaag op Benzine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 07:30 – 16:30

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00