Hoogsnoeier

Wil je een hoogsnoeier huren? De hoogsnoeier of stokzaag is ideaal om te huren voor het afzagen of snoeien van takken bovenin bomen. Je hebt met deze hoogsnoeier vaak daarom geen ladder nodig. Hierdoor kun je wel op een gecontroleerde, veilige manier snoeien op hoogte. Bovendien kun je deze stokzaag gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is.

Je kunt met de hoogsnoeier bij de hogere struiken of bomen

Dankzij de hoogsnoeier hoef je niet op een ladder of trap te gaan staan. Hierdoor werk je veilig en stabiel vanaf de grond

Door het geringe gewicht werk je ergonomisch verantwoord

  • Dag 20,-
  • Week 50,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Hoogsnoeier huren? Veilig staan, hoog snijden doe je met de STIHL hoogsnoeier. Met het hoge werkbereik kun je zonder hefapparaat bosjes uitdunnen en fruitbomen een bepaalde vorm geven. Je spaart hierbij je krachten dankzij de draagsystemen die het gewicht gelijkmatig verdelen over de rug, de schouders en de heup. En dus effectief helpen bij langer gebruik.

De hoogsnoeier is een zeer krachtige 1,4 kW- CombiMotor voor professionele toepassingen met een hoog vermogen. Vereenvoudigde startprocedure voor een comfortabele start, stoptoets, grotere brandstoftank voor langere looptijden, papieren luchtfilter, dubbele handgreep, 4-MIX-motor.

Specificaties

Gewicht: 4,4 kg
Cilinderinhoud: 36,3 cm³
Lengte tot koppelingsmof: 94 cm
Gewicht: 7,5 kg
Tankcapaciteit: 0,71 liter
Vermogen: 1,4pk

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de hoogsnoeier gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Hoogsnoeier huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de hoogsnoeier op benzine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Hoogsnoeier huren?

De snoeier kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad