Hoogsnoeier

Wil je een hoogsnoeier huren? De hoogsnoeier of stokzaag is ideaal om te huren voor het afzagen of snoeien van takken bovenin bomen. Je hebt met deze hoogsnoeier vaak daarom geen ladder nodig. Hierdoor kun je wel op een gecontroleerde, veilige manier snoeien op hoogte. Bovendien kun je deze stokzaag gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          50,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Hoogsnoeier huren? Veilig staan, hoog snijden doe je met de STIHL hoogsnoeier. Met het hoge werkbereik kun je zonder hefapparaat bosjes uitdunnen en fruitbomen een bepaalde vorm geven. Je spaart hierbij je krachten dankzij de draagsystemen die het gewicht gelijkmatig verdelen over de rug, de schouders en de heup. En dus effectief helpen bij langer gebruik.

De hoogsnoeier is een zeer krachtige 1,4 kW- CombiMotor voor professionele toepassingen met een hoog vermogen. Vereenvoudigde startprocedure voor een comfortabele start, stoptoets, grotere brandstoftank voor langere looptijden, papieren luchtfilter, dubbele handgreep, 4-MIX-motor.

Specificaties

Gewicht:                                    4,4 kg
Cilinderinhoud:                        36,3 cm³
Lengte tot koppelingsmof:   94 cm
Gewicht:                                    7,5 kg
Tankcapaciteit:                        0,71 liter
Vermogen:                                1,4pk

Veelgestelde vragen

Je kan tot ca. 3 meter hoog snoeien met de hoogsnoeier. Want zelf kom je tot ca. 1,75 hoogte. Reken daar 94 cm lengte tot koppelingsmof bij en een eind stuk / zaag van +/- 30 cm.

Belangrijk bij takken snoeien is om maximaal maximaal 20% van de blad dragende takken te snoeien. Snoei een tak altijd aan de basis. Voorkom een kapstokhaak, omdat de kans op nieuwe uitlopers en aangroeien dan erg groot is Maar snoei de tak ook niet vlak langs de stam weg.

De hoogsnoeier draait op Aspen 2-Takt. Bij het huren van de hoogsnoeier kun je zelf Aspen 2-takt erbij kopen.

Ja, wij zetten voor het gemak een nieuwe zaagketting op de hoogsnoeier als je deze wil huren. Je koopt de zaagketting er los bij en als je veel van plan bent te gaan zagen, kun je ook meerdere zaagkettingen kopen.

Meegeleverd

Hoogsnoeier:                       1 stuk
Volle tank Aspen-2takt:   1 stuk
Zaagkettig:                           1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,-                € 25,89
Per week:             € 50,-                € 64,74

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Hoogsnoeier huren in de buurt

Je kunt de hoogsnoeier bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de hoogsnoeier op te halen. Of laat de hoogsnoeier bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede