Trilplaat 15 kN

Trilplaat 15 kN huren is ideaal om te huren wanneer je een erf, stoep, bestrating of terras wilt aantrillen. De trilplaat wordt vaak gehuurd wanneer er grondwerkzaamheden worden verricht waarbij er grondverdichting plaats moet vinden. Een trilplaat zorgt er namelijk voor dat er een dichtere pakking van mengsels ontstaat.

Eén van de populairste trilplaten die er te huur is

De trilplaat is uitermate geschikt voor het verdichten van een stoep, terras of erf

De trilplaat is eenvoudig te vervoeren in werkbus of ruime auto

  • Dag 27,50
  • Week 82,50

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wanneer je op zoek bent naar een sleeptriller van uitstekende kwaliteit, dan is de trilplaat 15 kN van Wacker Neuson een uitstekende keuze. Deze hoogwaardige trilplaat is de eerste keus voor professionele stratenmakers of fanatieke doe-het-zelvers.

Wacker Neuson heeft de trilplaten voorzien van verbeterde opties. Zo is deze trilplaat nu nog wendbaarder. De trilplaat 15 kN is uitgerust met extra hendels op het beschermframe. Hiermee wordt een uitstekende manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bereikt. Daarnaast heeft de trilplaat een speciale stuurbeugel. Omdat de stuurbeugel centraal is geplaatst, kan de trilplaat bijvoorbeeld omhoog worden getrokken wanneer op een helling wordt gewerkt. En dankzij de centrale plek van deze speciale stuurbeugel kan de plaat snel en gemakkelijk worden gedraaid.

Bovendien staat de trilplaat onder alle omstandigheden garant voor een optimale verdichting. Want de zoolplaat voorzien van een speciaal randprofiel. Dit zorgt ervoor dat bij asfaltverdichting het ontstaan van sporen tijdens het keren wordt geminimaliseerd. Deze zoolplaat is bovendien uitgevoerd met een schuine rand. Deze maakt stilstaand verdichten nog eenvoudiger

Specificaties

Model: sleeptriller
Brandstof:  benzine
Slagkracht:  15 kN
Capaciteit: 870 m²/h
Trilfrequentie: 97 Hz
Grondplaat-afmetingen (b x l): 498 x 578 mm
Werkingsbreedte: 498 mm
Werkhoogte (vrije ruimte onder machine): 525 mm
Voorloopsnelheid: 29 m/min
Eigen gewicht: 86 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de trilplaat gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Trilplaat huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de trilplaat te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Trilplaat huren?

De trilplaat kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad