LPG heftruck 4,5 ton

LPG heftruck 4,5 ton huren? De heftruck op gas is ideaal om te huren vanwege de wendbaarheid en hoge prestaties. Daarom is een LPG heftruck ideaal voor laad- en loswerk. Dit zowel binnen als buiten. LPG heftrucks hebben stalen vorken en worden aangedreven door een LPG motor. Hiermee kan je zware materialen verplaatsen.

De LPG heftruck is speciaal ontworpen voor toepassingen met hoge heffingen in kleine ruimtes

De heftruck op gas heeft een hefvermogen van 4,5 ton

Ondanks het grote hefvermogen van 4500 kg, is de heftruck compact uitgevoerd. Waardoor je een hoge wendbaarheid hebt

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Op zoek naar een LPG heftruck? De op gas aangedreven heftruck 4,5 ton is een oplossing voor meerdere toepassingen. Je kunt de heftruck huren voor het heffen en verzetten van zware lasten. Als je kiest voor de huur van deze heftruck, dan ga je voor een machine die jij voornamelijk buiten zal gaan inzetten. Denk bijvoorbeeld voor een evenement of bouwproject.

Want de LPG aangedreven motor genereert een hefvermogen van 4500 kg. Zo kan materieel probleemloos geheven en verplaatst worden. Bovendien biedt de werkcabine hierbij de mogelijkheid om efficiënt te kunnen werken. Er is namelijk goed zicht rondom de heftruck en de apparatuur geeft jou de mogelijkheid om secuur te kunnen handelen.

Specificaties

Merk: Yale
Aandrijving: LPG
Cabine: open
Hefcapaciteit: 4500 kg
Hefhoogte: 6 meter
Eigen gewicht: 6000 kg

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de gas heftruck. Voordat je de LPG heftruck gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de LPG heftruck huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de LPG heftruck te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de LPG heftruck huren?

De heftruck op gas kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad