LPG heftruck 4,5 ton

LPG heftruck 4,5 ton huren? De heftruck op gas is ideaal om te huren vanwege de wendbaarheid en hoge prestaties. Daarom is een LPG heftruck ideaal voor laad- en loswerk. Dit zowel binnen als buiten. LPG heftrucks hebben stalen vorken en worden aangedreven door een LPG motor. Hiermee kan je zware materialen verplaatsen.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Op zoek naar een LPG heftruck? De op gas aangedreven heftruck 4,5 ton is een oplossing voor meerdere toepassingen. Je kunt de heftruck huren voor het heffen en verzetten van zware lasten. Als je kiest voor de huur van deze heftruck, dan ga je voor een machine die jij voornamelijk buiten zal gaan inzetten. Denk bijvoorbeeld voor een evenement of bouwproject.

Want de LPG aangedreven motor genereert een hefvermogen van 4500 kg. Zo kan materieel probleemloos geheven en verplaatst worden. Bovendien biedt de werkcabine hierbij de mogelijkheid om efficiënt te kunnen werken. Er is namelijk goed zicht rondom de heftruck en de apparatuur geeft jou de mogelijkheid om secuur te kunnen handelen.

Specificaties

Merk:                        Yale
Aandrijving:             LPG
Cabine:                     open
Hefcapaciteit:        4500 kg
Hefhoogte:              6 meter
Eigen gewicht:       6000 kg

Veelgestelde vragen

Je kan tot maximaal 600 centimeter (6 meter) hoog heffen met deze heftruck. Zie voor meer eigenschappen de specificaties.

Het kan voorkomen dat de heftruck niet start. Vaak komt dit door de temperatuur. Door de koude temperatuur kan het gas bevriezen en dan start de heftruck niet.

Heftrucks hebben vloeibaar gas die in de verdamper van de drukregelaar tot gas worden gevormd. Een heftruck gasfles is daarom uitgerust met een zogenaamde stijgbuis die langs de binnenwand van de fles loopt. Door deze pijp wordt er voor gezorgd dat vloeibaar gas in de afnamekraan terecht komt. Om dit goed te laten functioneren, is het van belang dat de fles horizontaal op de heftruck gelegd wordt.

Meegeleverd

Volle gastank:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                  incl. SRR en BTW
Per dag:                  op aanvraag
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

LPG heftruck huren in de buurt

Je kunt de LPG heftruck 4,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de LPG heftruck op te halen. Of laat de heftruck op gas bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede