LPG heftruck 3,5 ton

LPG heftruck 3,5 ton huren? De heftruck op gas is ideaal om te huren vanwege de wendbaarheid en hoge prestaties. Daarom is een LPG heftruck ideaal voor laad- en loswerk. Dit zowel binnen als buiten. LPG heftrucks hebben stalen vorken en worden aangedreven door een LPG motor. Hiermee kan je zware materialen verplaatsen.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Wil je een LPG heftruck huren? Met deze heftruck op gas kun je tot 3,5 ton verheffen. Daarom biedt deze heftruck een uitkomst bij projecten waar zware lasten geheven en verzet dienen te worden. Het huren van deze heftruck gaat voor jou de oplossing zijn voor het heffen en manoeuvreren van jouw materieel.

Daarnaast kun je efficiënt aan de slag gaan. Dit door de handige cabine waar deze heftruck over beschikt. Want de werkcabine biedt namelijk ideaal zicht en apparatuur om de machine snel mee te kunnen bedienen. Kortom realiseert de machine dus een hefvermogen van 3500 kg.

Specificaties

Merk:                       Yale
Aandrijving:           LPG
Cabine:                   open
Hefcapaciteit:      3500 kg
Hefhoogte:            4,60 meter
Eigen gewicht:     3.500 kg

Veelgestelde vragen

Het vullen van gasflessen bij een tankstation is al jaren verboden. De regelgeving (Activiteitenregeling milieubeheer) is hier duidelijk in. Dit verbod geldt ook voor het vullen van lpg-wisselreservoirs, waaronder heftruck gasflessen vallen.

Het vervoeren van de 3,5 ton LPG heftruck gaat het beste met de transportservice van GECO. Geef bij je reservering aan dat wij de heftruck kunnen halen en brengen.

Een heftruckcertificaat is perse niet verplicht. Wel wordt het aangeraden. Vanuit Arbowetgeving wordt bovendien wel deskundigheid voor het rijden op een intern transportmiddel, zoals de heftruck, vereist. Een certifcaat is een middel om dit aan te tonen bij controle of ongevallen.

Meegeleverd

Volle gastank:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                   incl. SRR en BTW
Per dag:                  op aanvraag
Per week:               op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

LPG heftruck huren in de buurt

Je kunt de LPG heftruck 3,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de LPG heftruck op te halen. Of laat de heftruck op gas bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede