LPG heftruck 2,5 ton

LPG heftruck 2,5 ton huren? De heftruck op gas is ideaal om te huren vanwege de wendbaarheid en hoge prestaties. Daarom is een LPG heftruck ideaal voor laad- en loswerk. Dit zowel binnen als buiten. LPG heftrucks hebben stalen vorken en worden aangedreven door een LPG motor. Hiermee kan je zware materialen verplaatsen.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Wil je een LPG heftruck huren? Met deze heftruck op gas kun je tot 2,5 ton verheffen. Daarom biedt deze heftruck een uitkomst bij projecten waar zware lasten geheven en verzet dienen te worden. Het huren van deze heftruck gaat voor jou de oplossing zijn voor het heffen en manoeuvreren van jouw materieel.

Daarnaast kun je efficiënt aan de slag gaan. Dit door de handige cabine waar deze heftruck over beschikt. Want de werkcabine biedt namelijk ideaal zicht en apparatuur om de machine snel mee te kunnen bedienen. Kortom realiseert de machine dus een hefvermogen van 2500 kg.

Specificaties

Merk:                    Yale
Aandrijving:         LPG
Cabine:                 open
Hefcapaciteit:     2500 kg
Hefhoogte:           3 / 6 meter
Eigen gewicht:    3.500 kg

Veelgestelde vragen

Deze LPG vorkheftruck heeft een eigen gewicht van 3.500 kg. Dit eigen gewicht is anders dan de hefcapaciteit. De hefcapaciteit is het gewicht van de vorkheftruck kan tillen. Dat bedraagt bij deze heftruck 2.500 kg.

Kenmerkend voor een vorkheftruck is de vork, ook wel ‘de lepels’ genoemd. Dit zijn de twee uitstekende platte, metalen strippen die taps bijlopen die onder een pallet kunnen worden gereden, waarna ze met een hefmechanisme kunnen worden opgetild, zodat de pallet loskomt van de grond

De heftruck is uitgerust met een standaard pedaalbediening. Dit betekent dat de heftruck beschikt over een rempedaal en een pedaal om gas te geven. Ook heeft deze heftruck een typisch heftruckstuurtje waar mee je kunt manoeuvreren.

Meegeleverd

Gevulde gastank:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

incl. SRR en BTW
Per dag:                      op aanvraag
Per week:                  op aanvraag
4 weken:                    op aanvraag 

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

LPG heftruck huren in de buurt

Je kunt de LPG heftruck 2,5 ton bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de LPG heftruck op te halen. Of laat de heftruck op gas bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede