Heftruck op accu 4,5 ton

Heftruck op accu 4,5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Verzetten en transporteren van zware lasten tot 4,5 ton zonder uitlaatgassen en lawaai met deze heftruck op accu

Je laat geen strepen achter dankzij de non-marking banden van de elektrische heftruck 4500 kg

De elektro heftruck heeft een grote wendbaarheid en zowel buiten als binnen inzetbaar

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Met het huren van deze heftruck op accu 4,5 ton kies jij voor het verzetten en transporteren van zware lasten zonder uitlaatgassen en lawaai. Want de machine is namelijk voorzien van een energiezuinige elektromotor en realiseert een hefvermogen van 4500 kg. De 4,5 ton elektro heftruck is voorzien van non-marking banden.

Bovendien geeft de werkcabine jou voldoende zicht en biedt de apparatuur die je nodig hebt om efficiënt aan de slag te kunnen. Daarnaast kun je de elektrische heftruck zowel binnen als buiten gebruiken. Ondanks het grote hefvermogen, zijn de afmetingen van de heftruck nog redelijk compact. Hierdoor profiteer je van een grote wendbaarheid. Zodat je ook binnen in smalle ruimtes, grote lasten kunt heffen.

Specificaties

Merk: Yale
Aandrijving: elektro
Cabine: open
Hefcapaciteit: 4500 kg
Hefhoogte: 4,50 / 6 meter
Eigen gewicht: 7.500 kg

Datasheet

Op het datasheet staat alle relevante informatie over de specificaties van de elektrische heftruck. Voordat je de heftruck op accu gaat huren, adviseren wij om het datasheet door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Heftruck op accu huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de elektrische heftruck te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Heftruck op accu huren?

De heftruck op accu kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad