Heftruck op accu 4,5 ton

Heftruck op accu 4,5 ton huren? De elektrische vorkheftruck of ook wel heftruck op accu is ideaal om te huren voor industrieel gebruik. De heftruck op accu is te gebruiken voor het snel vervoeren van zwaar materiaal. Natuurlijk zijn alle industriële vorkheftrucks voorzien van non-marking banden, waardoor je geen strepen op de vloer krijgt.

Per dag:
op aanvraag

Per week:          op aanvraag
Per 4 weken:     op aanvraag

Omschrijving

Met het huren van deze heftruck op accu 4,5 ton kies jij voor het verzetten en transporteren van zware lasten zonder uitlaatgassen en lawaai. Want de machine is namelijk voorzien van een energiezuinige elektromotor en realiseert een hefvermogen van 4500 kg. De 4,5 ton elektro heftruck is voorzien van non-marking banden.

Bovendien geeft de werkcabine jou voldoende zicht en biedt de apparatuur die je nodig hebt om efficiënt aan de slag te kunnen. Daarnaast kun je de elektrische heftruck zowel binnen als buiten gebruiken. Ondanks het grote hefvermogen, zijn de afmetingen van de heftruck nog redelijk compact. Hierdoor profiteer je van een grote wendbaarheid. Zodat je ook binnen in smalle ruimtes, grote lasten kunt heffen.

Specificaties

Merk:                      Yale
Aandrijving:          elektro
Cabine:                  open
Hefcapaciteit:      4500 kg
Hefhoogte:            4,50 / 6 meter
Eigen gewicht:      7.500 kg

Veelgestelde vragen

Je kan de heftruck op accu opladen door de batterijdeksel omhoog te plaatsen. Dit is vaak de stoel van de vorkheftruck. Door de hendel aan de onderkant van de stoel in te drukken, gaat de stoel omhoog en kan je hier de lader aansluiten op de batterij.

Als je specifiek deze elektrische heftruck bedoelt, is het stroomverbruik 10.6 kWh. Deze en nog veel meer gegevens vind je in het datasheet van de heftruck op accu 4,5 ton.

In het datasheet van deze vorkheftruck staat dat de maximale snelheid 20 km/u ongeladen is en 21 km/u wanneer de heftruck geladen is.

Meegeleverd

Volle accu:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                    incl. SRR en BTW
Per dag:                   op aanvraag
Per week:                op aanvraag
4 weken:                 op aanvraag

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Elektrische heftruck huren in de buurt

Je kunt de vorkheftruck 4,5 ton op accu bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de elektrische heftruck op te halen. Of laat de heftruck bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede