Bovenfreesmachine

De bovenfreesmachine van GECO Verhuur is een krachtige bovenfrees waarmee je harde houtsoorten of kunststof bewerkt. De bovenfrees is een compacte precisie-invalfrees voor het frezen van onder andere gaten, sleuven en randen in hout en kunststof. Je kunt het toerental aan het te bewerken materiaal aanpassen en hierdoor is de freesdiepte op 0,1 millimeter nauwkeurig instelbaar. Mede door het ergonomisch ontwerp met softgrip, werk je comfortabel. En dankzij de geïntegreerde werkverlichting heb altijd goed zicht op je werk. De bovenfrees biedt ook de mogelijkheid tot stofafzuiging.

De maximale freesdiepte is 55 millimeter, waardoor je ook diepere sleuven en groeven maakt
Dankzij het constant toerental verandert het toerental niet als de bovenfrees flink belast wordt
Je werkt zo stofvrij mogelijk met de mogelijke stofafzuiging
  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Bovenfreesmachine huren? Met de Bosch bovenfrees haal je een gebruiksvriendelijke bovenfrees in huis. Door het ergonomische design met softgrip ligt deze bovenfrees namelijk lekker in de hand. Bovendien is de freesmachine door het variabel instelbaar toerental inzetbaar voor verschillende freesbewerkingen van verschillende materialen. Doordat de bovenfrees is voorzien van een aansluiting tot stofafzuiging kun je ook nog eens stofvrij werken. Voor het plaatsen van de kopieerhuls heb je dankzij het SDS-systeem geen gereedschap nodig. Geen gepriegel dus.

Specificaties

Aansluitspanning: 220 – 240 V
Kabellengte: 2 m
Gewicht: 3,4 kg
Toerental: 28000 rpm
Maximale freesdiepte: 55 mm
Spantangdiameter: 6 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de bovenfrees gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Bovenfrees huren?

Het is tevens mogelijk om de bovenfreesmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Bovenfrees huren?

De bovenfreesmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad