Kleine betonschaar

De kleine betonschaar of betonijzerschaar is ideaal om te huren voor het handmatig knippen van betonijzer. De betonschaar is geschikt voor het knippen van materialen met een grote hardheid. De kleine variant van de betonijzerschaar kan kleinere maar toch sterke materialen of rondstaal doorknippen. De betonschaar is makkelijk te gebruiken en multi-inzetbaar. Twijfel je of de betonijzerschaar sterk genoeg is om iets door te knippen? Dan kunt je altijd nog de grote betonschaar huren.

Hard staal knip je eenvoudig met de kleine betonijzerschaar

Op moeilijk te bereiken plekken, kun je makkelijk uit de voeten met de handzame betonijzerschaar van 35 centimeter

Door de relatief gezien lange steel en een extra hefboomoverbrenging kan men er grote knipkrachten mee uitoefenen

  • Dag 3,-
  • Week 6,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Deze kleine betonijzerschaar van 35 cm knipt gemakkelijk staal. De betonijzerschaar heeft speciale hardstalen snijdvlakken die geschikt zijn om staal mee te knippen. Daarnaast is de betonschaar ook ideaal voor het knippen van staal op plekken waar je met de ijzerzaag niet bij kan. Let op, veel ijzerzagen zijn niet geschikt voor gehard staal zoals slotbeugels. Juist voor deze klussen kun je de betonschaar huren. Belangrijk is dat je persoonlijke beschermingsmiddelen draagt tijdens het gebruik van de betonijzerschaar.

Kortom, een betonschaar is een werktuig dat is bedoeld om gehard metaal, bijvoorbeeld stalen kettingen en staven, door te knippen. Door de lange steel en een extra hefboomoverbrenging kan men er grote knipkrachten mee uitoefenen. In de bouw wordt hij gebruikt om de stalen staven, die in gewapend beton toegepast worden als wapening, op maat te knippen. Om die reden wordt hij “betonschaar” (oorspronkelijk “betonijzerschaar”) genoemd. De tang wordt eveneens gebruikt voor het knippen van boutstelen en kettingschalmen.

Specificaties

Materiaal: staal
Lengte:  35 centimeter
Gewicht:  5 kg

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Betonschaar huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de kleine betonschaar te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Betonschaar huren?

De kleine betonijzer schaar kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad