Kleine betonschaar

De kleine betonschaar of betonijzerschaar is ideaal om te huren voor het handmatig knippen van betonijzer. De betonschaar is geschikt voor het knippen van materialen met een grote hardheid. De kleine variant van de betonijzerschaar kan kleinere maar toch sterke materialen of rondstaal doorknippen. De betonschaar is makkelijk te gebruiken en multi-inzetbaar. Twijfel je of de betonijzerschaar sterk genoeg is om iets door te knippen? Dan kunt je altijd nog de grote betonschaar huren.

Per dag:
3,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          6,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Deze kleine betonijzerschaar van 35 cm knipt gemakkelijk staal. De betonijzerschaar heeft speciale hardstalen snijdvlakken die geschikt zijn om staal mee te knippen. Daarnaast is de betonschaar ook ideaal voor het knippen van staal op plekken waar je met de ijzerzaag niet bij kan. Let op, veel ijzerzagen zijn niet geschikt voor gehard staal zoals slotbeugels. Juist voor deze klussen kun je de betonschaar huren. Belangrijk is dat je persoonlijke beschermingsmiddelen draagt tijdens het gebruik van de betonijzerschaar.

Kortom, een betonschaar is een werktuig dat is bedoeld om gehard metaal, bijvoorbeeld stalen kettingen en staven, door te knippen. Door de lange steel en een extra hefboomoverbrenging kan men er grote knipkrachten mee uitoefenen. In de bouw wordt hij gebruikt om de stalen staven, die in gewapend beton toegepast worden als wapening, op maat te knippen. Om die reden wordt hij “betonschaar” (oorspronkelijk “betonijzerschaar”) genoemd. De tang wordt eveneens gebruikt voor het knippen van boutstelen en kettingschalmen.

Specificaties

Materiaal:       staal
Lengte:            35 centimeter
Gewicht:          5 kg

Veelgestelde vragen

Hard staal knip je eenvoudig met de kleine betonijzerschaar.
Door de relatief gezien lange steel en een extra hefboomoverbrenging kan men er grote knipkrachten mee uitoefenen.

Meegeleverd

Betonschaar:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 3,-                  € 3,88
Per week:             € 6,-                   € 7,77

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Kleine betonschaar huren in de buurt

Je kunt de betonschaar bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de betonijzerschaar op te halen. Of laat de betonschaar bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede