GECO x HUBO logo

HUBO Doorn Verhuurportaal

Uniek portaal waar medewerkers alle gereedschappen, machines en materialen kunnen inhuren.

Werkt iets niet aan het verhuurportaal? Laat je dan terugbellen door Dennis.

Spelregels

Transport

Als GECO voor jullie klant het materiaal moet bezorgen en ophalen. Dan zijn dit de tarieven. Dus stel je wil dat wij een hoogwerker woensdag voor een klant van jullie neerzetten in Maarn, kost dat X € brengen en X€ halen.

Doorn donderdag

Op donderdag is de vaste haal- en bezorgdag. Onze chauffeur rijdt dan standaard langs bij jullie vestiging na de middag. Alles wat wordt bezorgd en gehaald op de vestiging Doorn, worden geen transportkosten gerekend.

Wacht op bevestiging

Pas ná akkoord en terugkoppeling van GECO, is een reservering definitief.Je vraagt dus via het portaal aan of het mogelijk is om het artikel op de gewenste tijd in te huren. Pas ná bevestiging, kun je de HUBO klant informeren of het geregeld is.

In de winkel

Alles wat in de winkel staat, wordt voor minstens 4 weken gehuurd. Mocht je hier extra artikelen bij willen of andere artikelen voor in de plaats? Neem dan contact op met Dennis. Dit wordt einde van elke maand bepaald.

Vacature voor verhuurmedewerker bij GECO

Over GECO

Bij GECO in Wijk bij Duurstede of Houten kan de proffesionele doe-het-zelver, ZZP’er of kleine MKB’er terecht voor alle gereedschappen, machines en materialen.

Maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur zijn wij geopend.

Je kan naast de Verhuur van materiaal, ook terecht voor: